Sealiha guljašš
Paneeritud sealihakotlet
Veisehakkliha
Seljakarbonaadi lõik
Seamaksa pasteet
Kaelakarbonaad
Kinkekaart
Neer
Sealihakonserv
Täissuitsuvorst sealihast
Koodisteik
Läbikasvand pekiliha
Ahjuvorst seasooles
Saslõki kuubikud
Ploomirasv
Karree
Soolapekk
Äädika šašlõkk
Keskosa 10-15kg
Esimene veerand 20-25kg
Tagumine veerand 15-19kg
Seahakkliha
Paneeritud šnitsel
Lemmikute lemmik, seapea
Naturaalne šašlõkk
Gruusia šašlõkk
Pasteet
Delikatess medaljon
Konserv
Põrsas
Seajalg
Sealiha aba- või kintsulihast
Ahjuvorst vormis
Koot
Rebitud seakülg ca 3.5-4.5kg
Sealiha šnitsel
Ribilõik
Suur kingipakk
Väike kingipakk